Gubi samego siebie, wcielając się w kolejne teatralne role. Trochę spełniony zawodowo, trochę samotny prywatnie. Skupiony na pomaganiu młodszemu bratu.
Trenował balet, a jest mistrzem w gimnastyce artystycznej. Urodzony w Mongolii, ale to mateczka Rosja go wychowała. Uciekając przed demonami przeszłości ukrywa się przed światem.
Rzucił pracę, która była dla niego wszystkim, i wrócił po latach do Hope Valley; na co dzień grzebie w komputerach i z nudów doprowadza do ruiny rodzinny bar. Poza tym okazjonalnie pakuje się w gówno i odpycha od siebie każdego, na kim zaczyna mu zależeć, dlatego spieprzył sprawę z Jordie i teraz chyba żałuje.
YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!ICE BEAR - dla każdego, z okazji Dnia Niedźwiedzia Polarnego!Happy St. Patrick's Day!Prima Aprilis!WIOSNA, CIEPLEJSZY WIEJE WIATR - dla wszystkich z okazji Pierwszego Dnia Wiosny!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuAll my dreams are youNa fali - za udział w evencieTworzę relacje jak prawdziwy influencerBOGATE CVI AM MACHINE, I NEVER SLEEPBAŚNIOPISARZThat's a startALL BY MYSELFMŁODY SCENARZYSTAAdam i EwaWszystko pod kontroląMy best friendsTYP OSOBOWOŚCI: LOGISTYKMAM WIĘCEJ NIŻ 180 CM WZROSTUSKOŃCZYŁEM/AM STUDIAWIERZĘ W JEDIPSIARZFAN SCIENCE-FICTIONKLASA ŚREDNIAGotuję lepiej od Magdy GesslerMam swoje demonymam uśmiech hollywoodzkiej gwiazdymigrena rozsadza mi głowęPreferuję kilkudniowy zarostMistrz poker face'aNOTHING BREAKS LIKE A HEARTDANSE MACABRERalph DemolkaDzielny pacjent!Shame, shame, shame!Zaopiekuj się mnąsuperheroi'm still alivesticks and stonesTakin' this one to the graveGuru technologiiFood FightGood or Bad NewsPomocna dłońCALL 911PIKNIKSMERF PRACUŚKSIĘŻNICZKA MONONOKEGAME MASTERCAKE BOSSDZIŚ SĄ TWOJE URODZINYCZTERY ŁAPYHOME SWEET HOMEMAMMA MIA, HERE I GO AGAINLIAR, LIAR, LIARI NEED A DOCTORHE WAS FIRST!IT WAS AN ACCIDENT!Chandler Bing
Konsultantka ślubna, która próbuje ułożyć sobie życie po tym jak została oszukana i porzucona. Nadal czuje coś do swojego ex, mimo że nie powinna. Jest w ciąży z Chasem i boi si, że znowu straci dziecko.
LADY - dla wszystkich Pań z okazji Dnia Kobiet 2021!SZÓSTY MIESIĄC MASZ, UŚMIECH DAJ NA TWARZ - dla każdego, z okazji pół roku aktywności forum!YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!ICE BEAR - dla każdego, z okazji Dnia Niedźwiedzia Polarnego!Happy St. Patrick's Day!Prima Aprilis!WIOSNA, CIEPLEJSZY WIEJE WIATR - dla wszystkich z okazji Pierwszego Dnia Wiosny!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuKarmienie pieska 2020 - wzięłam udział w akcji OLX!Jestem pomocnikiem Świętego Mikołaja - za udział w minievencie mikołajkowymHope Valley ma głos!This is town of HalloweenI am the one hiding under your bedEverybody's waiting for the next surpriseI am the "who" when you call, "Who's there?"Jeżdżę wodną kolejkąAlways youtemat miesiąca - październikSej łaaat?BOGATE CVI AM MACHINE, I NEVER SLEEPBAŚNIOPISARZTrying my bestWIĘCEJ NIŻ JEDNO ZWIERZĘ TO...?devineTEXT ME!UNIVERSAL PERSONI killed Laura PalmerWCIĄŻ CZEKAM NA LIST Z HOGWARTUPSIARZWOLONTARIUSZNIE MAM SZCZĘŚCIA W MIŁOŚCIWEGETARIANINboję się ciemnościBoje się burzyChodzę w szpilkachLubię zapach męskich perfumKupuje bieliznę w Victoria's SecretBoje się śmierciMam świra na punkcie swoich włosówCzuję motyle w brzuchuI LOVE YOU, BABY!I DOBABY BOOM!SWIPE RIGHTWpadkaYou Shouldn't Kiss Me Like ThisLike a virginMy bu-zzy best friendOops, I did it again
Ma brać ślub, bo rzekomo jego była jest z nim w ciąży, ale chyba by musiał mieć super talent by zapładniać na odległość. Nadal tęskni za swoją miłością, która wyjechała.
Wzięty prawnik, który wraca po długiej nieobecności do swojego rodzinnego miasteczka. Świeży rozwodnik, bo okazało sie, że żona doprawia mu robi to on ją odprawił z niczym, ma wyłączne prawo opieki nad swoją roczną córka Suzy.
Jest w 6 miesiącu ciąży. Już wie, że urodzi chłopca, ale jeszcze nie wybrała imienia. Rozwiodła się z przyjacielem, z którym wzięła pijacki ślub w Vegas. Życie jej się sypie i naprawdę próbuje się pozbierać po dość ciężkim rozstaniu...
LADY - dla wszystkich Pań z okazji Dnia Kobiet 2021!SZÓSTY MIESIĄC MASZ, UŚMIECH DAJ NA TWARZ - dla każdego, z okazji pół roku aktywności forum!YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!ICE BEAR - dla każdego, z okazji Dnia Niedźwiedzia Polarnego!Happy St. Patrick's Day!Prima Aprilis!WIOSNA, CIEPLEJSZY WIEJE WIATR - dla wszystkich z okazji Pierwszego Dnia Wiosny!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuszczęśliwy numerek: twoja twarz brzmi znajomocelebrity's best friend: Grace & LandonSay 'Yes!' to the dress - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"Ladies' Night - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"We are like a hurricane - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"Everything for You - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"We will do it together or separately - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"All I want for Christmas - za udział w grudniowym evencieI don't need to hang my stockingThere upon the fireplaceSanta Claus won't make me happyI just want you for my ownJestem pomocnikiem Świętego Mikołaja - za udział w minievencie mikołajkowymI won't ask for much this ChristmasI won't make a list and send itAll the lights are shining so brightly everywhereThe sound of children's laughterHope Valley ma głos!Fingers like snakes and spiders in my hairAren't you scared?Life's no fun without a good scareNow or neverLEW TOŁSTOJ BYŁBY DUMNYBAŚNIOPISARZSpeedy GonzalesWIĘCEJ NIŻ JEDNO ZWIERZĘ TO...?WOMEN POWERI love my childrenFor all mankindNovelTEXT ME!TAKE MY BREATH AWAYWszystko pod kontroląI killed Laura PalmerZARĘCZONY/AUżywam kosmetyków #crueltyfreeNie lubię spać samemuBoję się dużych psówNałogowo oglądam FriendsWstaje z kuramiPoproszę gofra, raz!Często się rumienięChodzę w bluzach mojego chłopakaKupuje bieliznę w Victoria's SecretStawiam na naturalny wyglądProwadzę pamiętnikURODZONY WIOSNĄPraktykuję jogęJESTEM ZAWSZE NA CZASPRACOWITYNIEWINIĄTKOFAN KOMEDII ROMANTYCZNYCHBUJAM SIĘ DO R&BBYKMEDYCYNADAWCA KRWIJESTEM ŚREDNIEGO WZROSTUŚpię w kusej bieliźnieBABY BOOM!I LOVE YOU, BABY!I DODIGITAL LOVESWIPE RIGHTWpadkaCRY BABYMAMMA MIA, HERE I GO AGAINTAM GDZIEŚ PŁONĄ GRILLESMERF PRACUŚGROUP CHATtoss a coin to your witcherLike a virginUps, wrong date!Shame, shame, shame!