studiuje dziennikarstwo, chociaż wcale tego nie chce i ciągle poszukuje sensu życia, nieustannie popełniając błąd za błędem i nadal beztrosko ciesząc się młodością
YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuAll my dreams are youBOGATE CVDOPIERO SIĘ ROZKRĘCAMBAŚNIOPISARZThat's a startWHEN WE WERE YOUNGSTUDENTLEKKODUCHbiegamStołuję się na mieścieGłaszczę obce psyLubię starszychNOTHING BREAKS LIKE A HEARTPIKNIK
Pół roku temu wrócił po latach do Hope Valley; na co dzień grzebie w komputerach i z nudów doprowadza do ruiny rodzinny bar. Poza tym okazjonalnie pakuje się w gówno i odpycha od siebie każdego, na kim zaczyna mu zależeć.
YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuAll my dreams are youBOGATE CVDON’T STOP ME NOWBAŚNIOPISARZThat's a startALL BY MYSELFMŁODY SCENARZYSTAWszystko pod kontroląMy best friendsMAM WIĘCEJ NIŻ 180 CM WZROSTUWIERZĘ W JEDIPSIARZFAN SCIENCE-FICTIONGotuję lepiej od Magdy Gesslermam uśmiech hollywoodzkiej gwiazdymigrena rozsadza mi głowęPreferuję kilkudniowy zarostNOTHING BREAKS LIKE A HEARTPIKNIKHE WAS FIRST!CAKE BOSSGAME MASTERSMERF PRACUŚCALL 911DANSE MACABREGood or Bad NewsGuru technologiiTakin' this one to the gravei'm still alivesuperheroDzielny pacjent!Chandler Bing
studiuje dziennikarstwo, chociaż wcale tego nie chce i ciągle poszukuje sensu życia, nieustannie popełniając błąd za błędem i nadal beztrosko ciesząc się młodością
YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuAll my dreams are youBOGATE CVDOPIERO SIĘ ROZKRĘCAMBAŚNIOPISARZThat's a startWHEN WE WERE YOUNGSTUDENTLEKKODUCHbiegamStołuję się na mieścieGłaszczę obce psyLubię starszychNOTHING BREAKS LIKE A HEARTPIKNIK