Everyone has a story. It might or might not be a love story. It could be a story of dreams, friendship, hope, survival, or even death. And every story is worth telling. But more than that, it’s worth living.
SZÓSTY MIESIĄC MASZ, UŚMIECH DAJ NA TWARZ - dla każdego, z okazji pół roku aktywności forum!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuJestem pomocnikiem Świętego Mikołaja - za udział w minievencie mikołajkowymNajwybitniejszy pisarz 2020BOGATE CVBAŚNIOPISARZWIĘCEJ NIŻ JEDNO ZWIERZĘ TO...?MAN UP!PODRÓŻNIKBUJAM SIĘ DO R&BGram na fortepianieDon JuanBoje się zobowiązańNigdy nie byłem/am w związkuSING A SONGSTEVIE WONDERLike a virgin
Wyznał Christianowi co czuje i mimo odrzucenia przez chirurga ma zamiar walczyć o to uczucie. Stara się na nowo poukładać swoje życie u boku męża mając nadzieję na lepsze jutro.
Noah Cooper, nie wiem co Ci dać mój drogi, Noah jest trochę młody ale Stuart mógł go spotkać na jednej z imprez bo sam je uwielbia. Mogli nawet zagrać sobie w bilarda albo w rzutki i od słowa do słowa się kumplują. Hill potrzebuje jakiś znajomych bo jedynym jego przyjacielem jest Chris, który niedawno stał się jego mężem.
BĄBELEK - dla każdego, z okazji Dnia Dziecka 2020!SŁODKIEGO, MIŁEGO ŻYCIA - dla każdego, z okazji trzech miesięcy aktywności forum!SIR - dla wszystkich Panów z okazji Dnia Chłopaka 2020!SZÓSTY MIESIĄC MASZ, UŚMIECH DAJ NA TWARZ - dla każdego, z okazji pół roku aktywności forum!YOU ARE MY LOVE - dla każdego, z okazji Walentynek!MEOW MEOW - dla każdego, z okazji Dnia Kota!ICE BEAR - dla każdego, z okazji Dnia Niedźwiedzia Polarnego!Happy St. Patrick's Day!Prima Aprilis!WIOSNA, CIEPLEJSZY WIEJE WIATR - dla wszystkich z okazji Pierwszego Dnia Wiosny!Przeżyłem koniec świata w styczniu 2021 rokuKarmienie pieska 2020 - wzięłam udział w akcji OLX!Ta zniewaga krwi wymaga - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"Happy Birthday, Stuart! - za rozegranie wyzwania z "Challenge me!"Jestem pomocnikiem Świętego Mikołaja - za udział w minievencie mikołajkowymHope Valley ma głos!Kręcę bioderkami na kursie sambyWskakuję do basenu z kulkamiUwielbiam zjeżdżalnie wodneTake a chance and roll the dicePumpkins scream in the dead of nightThis is town of HalloweenEveryone is singingAll I want for Christmas - za udział w grudniowym evencieTo the North Pole for Saint NickUnderneath the mistletoeAll I want for Christmas is youMake my wish come trueThere is just one thing I needI don't want a lot for ChristmasAll my dreams are youtemat miesiąca - październikBOGATE CVLEW TOŁSTOJ BYŁBY DUMNYBAŚNIOPISARZFaster than a kiss!NOCNA ZMIANAWIĘCEJ NIŻ JEDNO ZWIERZĘ TO...?devineMŁODY SCENARZYSTATYPING LIKE CRAZYROLLING IN THE DEEPTAKE MY BREATH AWAYSej łaaat?Wszystko pod kontrolą50 twarzy wizerunkuPRZYJEZDNYmam uśmiech hollywoodzkiej gwiazdyKocham świąteczne składankiLubię siedzieć po ciemkuWziąłem/wzięłam ślub w VegasRzucam się na głęboką wodęNie obchodzę urodzinLubię starszychChodzę w bluzach mojego chłopakaWierny aż po gróbPłaczę tylko w samotnościPływam Czarną PerłąGłaszczę obce psyMam swoje demonyLGBT+Boje się igiełmam lęk wysokościMam ciężką nogęlubię upałyMIĘSOŻERCAFAN HORRORÓWDAWCA ORGANÓWJESTEM ŚREDNIEGO WZROSTUMAM WŁASNY DOMMAM SYNAW ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIMPoślubiłem/am miłość swojego życiaI LOVE YOU, BABY!IT WAS AN ACCIDENT!I NEED A DOCTORMAMMA MIA, HERE I GO AGAINHOME SWEET HOMEZ KOŚCI NA OŚCITWÓJ NOWY DOMYou Shouldn't Kiss Me Like ThisLike a virginBig gesture