24 y/o
168 cm
hello, it's me
have baekhyun want chanyeol
have chanyeol want baekhyun FUCK ME
Ansel Elgort — Supernova

mów mi:
bubu taeyong

28 y/o
193 cm
hello, it's me
Uroczy założyciel MCT, firmy zajmującej się grami komputerowymi. Trochę z niego nerd, który nie do końca ogarnia życie, ale da się go lubić. Przyjaciel z niego nad wyraz lojalny i szczery. Zawsze pomoże, zwłaszcza, jeśli chodzi o informatyczne bzdety.
Monsta X - Fantasia

mów mi:
Kiki #9085

22 y/o
172 cm
hello, it's me
Pinokio w żywej postaci, który oprócz kłamstw lubi także ludzi. Co ważniejsze dosyć często zmienia pracę, więc całkiem możliwe, że tydzień temu widziałeś go jako kasjera w sex-shopie, a wczoraj robił już u Ciebie na imprezie za kelnera, żeby dzisiaj bawić się z aligatorami, z rana jeszcze śmigając po uniwersyteckim korytarzu.
Panic! at the Disco - i write sins not tragedies
mów mi:
naleśnik

24 y/o
168 cm
hello, it's me
Grandson — Blood // Water

mów mi:
bubu taeyong

29 y/o
164 cm
hello, it's me
Jest w 5 miesiącu ciąży. Już wie, że urodzi chłopca, ale jeszcze nie wybrała imienia. Jest pokłócona z ojcem, który nie akceptuje jej związku. Dopiero co podpisała papiery rozwodowe, a już jest zaręczona. Teraz musi zdecydować, czy chce zamieszkać z Cyrusem.
mów mi:
werson

29 y/o
164 cm
hello, it's me
Jest w 5 miesiącu ciąży. Już wie, że urodzi chłopca, ale jeszcze nie wybrała imienia. Jest pokłócona z ojcem, który nie akceptuje jej związku. Dopiero co podpisała papiery rozwodowe, a już jest zaręczona. Teraz musi zdecydować, czy chce zamieszkać z Cyrusem.
mów mi:
werson

28 y/o
193 cm
hello, it's me
Uroczy założyciel MCT, firmy zajmującej się grami komputerowymi. Trochę z niego nerd, który nie do końca ogarnia życie, ale da się go lubić. Przyjaciel z niego nad wyraz lojalny i szczery. Zawsze pomoże, zwłaszcza, jeśli chodzi o informatyczne bzdety.
Lewis Capaldi - Someone you loved

mów mi:
Kiki #9085

24 y/o
168 cm
hello, it's me
Adam Jensen — Street Fight

mów mi:
bubu taeyong

24 y/o
174 cm
hello, it's me
wesoły barista, który co piętnaście minut lata do łazienki, bo pije za dużo - proszę mu wybaczyć, jego nerka jest singielką, tak samo jak on.
SHINee - Don't Call Me
mów mi:

25 y/o
169 cm
hello, it's me
Opiekuję się małym pięcioletnim Ethanem, a między czasie gotuję oraz piekę w hotelu.
Kamil Bednarek - Prosto w twarz
Piękny przekaz
Piękny przekaz

mów mi:
słonecznik

22 y/o
172 cm
hello, it's me
Pinokio w żywej postaci, który oprócz kłamstw lubi także ludzi. Co ważniejsze dosyć często zmienia pracę, więc całkiem możliwe, że tydzień temu widziałeś go jako kasjera w sex-shopie, a wczoraj robił już u Ciebie na imprezie za kelnera, żeby dzisiaj bawić się z aligatorami, z rana jeszcze śmigając po uniwersyteckim korytarzu.
joel corry - lonely
mów mi:
naleśnik

23 y/o
175 cm
hello, it's me
Uroczy student Akademii Tańca w Miami, który prowadzi podwójne życie - za dnia student, z nocy zaś striptizer w jednym z klubów w Cape Coral.
DAY6 - Hi hello
mów mi:
Kiki #9085